Вчена рада

Національного авіаційного університету

СПЕЦІАЛІЗОВАНА ВЧЕНА РАДА З ПРАВОМ ПРИЙНЯТТЯ ДО РОЗГЛЯДУ ТА ПРОВЕДЕННЯ ЗАХИСТУ ДИСЕРТАЦІЇ МИХЕЄВОЇ ТАМАРИ ОЛЕКСАНДРІВНИ НА ЗДОБУТТЯ СТУПЕНЯ ДОКТОРА ФІЛОСОФІЇ З ГАЛУЗІ ЗНАНЬ 01-ОСВІТА/ПЕДАГОГІКА ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ 015-ПРОФЕСІЙНА ОСВІТА (ЗА СПЕЦІАЛІЗАЦІЯМИ)


Спеціалізована вчена рада для проведення захисту дисертації на здобуття ступеня доктора філософії Михеєвої Тамари Олександрівни створена наказом ректора від 10 травня 2023 року №192/од відповідно до рішення Вченої ради Національного авіаційного університету від 19 квітня 2023 року (протокол №4).

Дисертація на здобуття ступеня доктора філософії Михеєвої Т.О. на тему: «Формування готовності до професійної діяльності іноземних студентів-майбутніх інженерів в технічних університетах» за спеціальністю 015 — Професійна освіта (за спеціалізаціями). Трансляція здійснюватиметься за посиланням.

Захист дисертаційної роботи Михеєвої Тамари Олександрівни відбудеться 27 червня 2023 року об 11.00 за адресою: м. Київ, проспект Любомира Гузара, 1, Національний авіаційний університет, корпус 1, аудиторія 449

Наказ про видачу диплома