Вчена рада

Національного авіаційного університету

СПЕЦІАЛІЗОВАНА ВЧЕНА РАДА З ПРАВОМ ПРИЙНЯТТЯ ДО РОЗГЛЯДУ ТА ПРОВЕДЕННЯ ЗАХИСТУ ДИСЕРТАЦІЇ МАЛЯРЕНКО ДАШІ ЛЕОНІДІВНИ НА ЗДОБУТТЯ СТУПЕНЯ ДОКТОРА ФІЛОСОФІЇ З ГАЛУЗІ ЗНАНЬ 27-УТРАНСПОРТ ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ 275-ТРАНСПОРТНІ ТЕХНОЛОГІЇ (НА ПОВІТРЯНОМУ ТРАНСПОРТІ)


Спеціалізована вчена рада для проведення захисту дисертації на здобуття ступеня доктора філософії Маляренко Даші Леонідівни створена наказом від 08 грудня 2023 року №520/од відповідно до рішення Вченої ради Національного авіаційного університету від 22 листопада 2023 року (протокол №12).

Дисертація на здобуття ступеня доктора філософії Маляренко Д.Л. на тему: «Управління організаційно-технологічними процесами обслуговування вантажів у аеропорту в умовах невизначеності» за спеціальністю 275 — Транспортні технології (на повітряному транспорті). Трансляція здійснюватиметься за посиланням.

Захист дисертаційної роботи Маляренко Даші Леонідівни відбудеться 20 лютого 2024 року об 11.00 за адресою: м. Київ, проспект Любомира Гузара, 1, Національний авіаційний університет

Наказ про створення разової спеціалізованої вченої ради

Дисертація Маляренко Д.Л.

Відомості про склад спеціалізованої вченої ради

Рецензія Іваннікової В.Ю. (рецензія завірена ЕЦП)

Рецензія Войцеховського В.С. (рецензія завірена ЕЦП)

Відгук офіційного опонента Мироненка В.К. (відгук завірений ЕЦП)

Відгук офіційного опонента Примаченко Г.О. (відгук завірений ЕЦП)

Рішення спеціалізованої вченої ради

Відео захисту Маляренко Д.Л.

Наказ про видачу диплома